Om os…

Profil

Ullman Gulve bygger på mere end 40 års erfaring og ekspertise indenfor gulvbelægninger – herunder lægning, renovering og ikke mindst pleje af gulve – i kontorarealer, offentlige institutioner, industri samt private boliger.
Vi blander vores egne olier ud fra en vurdering af det specifikke trægulv.

Den omfattende viden og erfaring der er opbygget i Ullman gulve, kombineret med en stor portion faglig stolthed, er en væsentlig faktor for vores succesgrundlag og ikke mindst tilfredse kunder.

Derfor udfører Ullman gulve i dag, udover vores vanlige gulv entrepriser, også en række rådgivende opgaver for både store og små virksomheder f.eks. vurdering og sparring til løsninger, udfærdigelse af udbudsmateriale samt udvælgelse af endelig leverandør.

Er der opgaver vi ikke selv kan varetage, foranlediger vi gerne kontakt til anden kyndig fagmand i vores netværk, idet vi tror på ordsproget ”Man skal gøre det man er bedst til”.

Læs mere om vores kompetencer her på siden eller bedre endnu, kontakt os via telefon eller mail, angående det konkrete projekt.

Kontakt os i dag

Kvalitet betaler sig…

Vi lever af at levere den for kunden bedste løsning hver gang og vi går ikke hjem før vi og kunden er 110% tilfredse med opgavens udførelse.

Vi kvalitetssikrer vores udførte arbejde ved at have et netværk af kompetente leverandører samt vores egen kvalitetskontrol.

Når medarbejderen som har udført opgaven er færdig kommer vore egen kvalitetskontrol forbi, besigtiger og godkender, inden vi overdrager.

Vi kan love…

Vi er stolte af det vi laver og vores kunder skal være tilfredse med det arbejde vi udfører.

Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten.
Man kan sagtens få nogle ting lidt billigere, men resultatet bliver også derefter.

Vi kan stå inde for det vi laver og vi vil hellere sige nej til noget vi ikke kan stå inde for.

Det siger næsten sig selv, men ofte høre vi, at kunder føler sig snydt fordi, aftaler ikke er blevet overholdt.

Når vi indgår en aftale sørger vi samtidig for, at forventningsafstemme tingene således, at du som kunde ikke vil komme til at føle, at vi er løbet fra en aftale.

I mere end 40 år har vi beskæftiget os med næsten alt indenfor gulve og derfor kan vi med stolthed sige, at vi er eksperter.

Vi ved, at vi ikke er de billigste på markedet – for kvalitet koster!
Vi tilbyder heller ikke prisgaranti, hvor vi matcher prisen på noget, som andre har afgivet tilbud på – det mener vi er useriøst.

Men vi ved samtidig, at vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Som enhver anden moderne virksomhed sørger vi for, at efteruddanne os og får dermed også vigtig viden om nye produkter og ikke mindst værktøj.
Der har været en stor udvikling indenfor gulv-slibning, -afhøvling og -behandling i løbet af de sidste 40 år.
Mange af principperne er de sammen, men det er vigtigt, at vi følger med i det der sker på markedet, så vi kan give den bedste service og rådgivning.

Det er dig der er kunden og det er os der er fagfolk.
Vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig ud fra dette.
Det er yderst vigtigt, at vi skaber et samarbejde, hvor du kan føle dig tryg ved at overlade opgaven til os.